maandag 8 juli 2013

Als ik een ... was, was ik een ...

HeeiHeeiHeei,

Ik wilde vandaag een " als ik een ... was, was ik een ... " tag doen, gewoon omdat ik er zin in had (: .

Nou ik begin maar,


filmmarathon van lang geleden


Film marathon

Hi everybody ,

Ik zelf vind het heel leuk om films te kijken, altijd, ook al is het alleen, met vrienden of vriendinnen, thuis, bij een vriend of vriendin, in de bios, ik vind het allemaal goed. Maar het moet wel een film zijn die me interesseert, want anders ga ik heel snel andere dingen doen. Ik ben de laatste tijd heel veel films aan het kijken. Ik kijk vooral op de laptop, want ik download ze dan , en kijk ze (:, ik kijk dan meestal 's avonds om 10 uur en dan zijn ze om 12 uur afgelopen en ben ik moe, en ga ik slapen.
Dit doe ik dan wel alleen in het weekend. En op luie dagen , zoals zondag. Of vandaag 2e paasdag , we gingen vandaag toch niks doen dus ik dacht ik ga er een luie dag van maken en ik ga uitslapen en films kijken (:. Ik kijk graag films waar ik vrolijk van word, ik hou van lachen of juist verdrietig , en dat ik moet huilen. ik hou ook veel van verliefdheid films, dat vind ik zoo schattig.


van 10 tot 1


Hallo allemaal,
Ik wilde jullie wat meer over mezelf vertellen want jullie weten nog niet zo veel over mij ... Dus ben ik aan de blog van 10 tot 1 begonnen , ik moet eerlijk zeggen dat het best moeilijk was ... Maar hier is ie dan :