maandag 23 december 2013

Kerst stemming in ons huis.

Heee,

Wij hebben deze kerst in huis geen kerstboom maar wel erg leuke andere kerst dingetjes.
In deze blog laat ik ze zien.


Mijn moeder heeft deze krans versierd, je maakt deze door een krans te kopen en kerstballen en dingen die je leuk vind om eraan,erop te hangen.


Dit zijn 2 kerstboomslierten, erg leuk als je er dan lichtjes en kerstballen in doet, je kunt er ook nog andere leuke dingetjes in hangen of er nepsneeuw overheen doen.


Dit is onze 'lampjes kerstboom' als je gewoon een rand maakt van hout en dat visdraad vast nieten, dat de lampjes eromheenrijgen en dan de ballen en andere versiersels erin.

 

Dit zijn mijn boompjes en die in de huiskamer staan, gewoon neppe boompjes in een pot, met lichtjes en andere spulletjes erin (: .

Dit was het dan weer, het is een beetje laat, want kerst is al voorbij, maar het staat er wel gewoon nog bij ons.

Heel erg bedankt voor het lezen, en alvast een fijne jaarwisseling !
xo Britt

Mijn weekend story

Heee,

In dit blog bericht vertel ik hoe mijn weekend was, en een heel klein beetje nog over vandaag, dat is niet echt veel. 

Vrijdag was ik erg vroeg uit, al om tien voor een, dat is op onze school voor de tweede pauze, we waren zo vroeg uit omdat het kerstvakantie werd,is. Toen heb ik gezellig met mijn ouders lekkere broodjes, vers van de bakker gegeten, mijn vader was vrij die dag, erg gezellig. Daarna heb ik mijn spulletjes gepakt en ben ik naar mijn 'nep' nichtjes gegaan, je zal wel denken, hoezo nep, ik noem haar niet gewoon zo omdat ik veel met haar om ga, maar mijn oma ging vroeger met mijn opa, maar die is op 40 of 41 jarige leeftijd al overleden, aan zijn hart. Mijn oma heeft al heel lang, zolang ik al geboren ben (14, bijna 15 jaar), dus ik zie hem ook als mijn opa. Mijn oma en 'opa' zijn alleen niet getrouwd. Dus is Puck niet officieel mijn echte nichtje maar zo voelt ze wel voor me. Ik heb bij haar gelogeerd, we hadden een make-up en haar avond, dus zij had mijn haar gekruld en mij opgemaakt, en ik hetzelfde bij haar. We hebben de Voice of Holland gekeken en we waren heel erg blij dat Julia had gewonnen ! Die volgende ochtend hebben we ontbeten, american pancakes, dat zijn die kleine,dikke pannekoekjes, en een soort stokbrood, met voor mij brie, allemaal heel erg lekker ! Toen hebben we ons aangekleed en opgemaakt, en ging ik naar huis. Toen ben ik aan mijn kerstsurprise begonnen.

Zondag waren ik, mijn vader en mijn moeder naar Alkmaar om te shoppen, vooral voor de surprises, toen we terug kwamen, kwamen mijn beste vriendin Nika, mijn tante en mijn neefjes aan, mijn tante en neefjes kwamen bij ons eten en Nika kwam eten en logeren (: super leuk ! We aten vooraf toastjes met brie, kruidenboter, truffelkaas, daarna boerenkool met worst en slavink, super lekker ! Toen hadden mijn tante en neefjes nog een pak met mini magnums meegenomen dus dat hadden we als toetje, mmmmmm superrr lekkerrr ! Toen ging ik met Nika popcorn maken met van die kleine popcorntjes die je nog moet poppen in de pan, super grappig, dan hoor je de hele tijd zo 'pamm'. En met de popcorn en drinken gingen we Pitch Perfect kijken, super leuke film, echt een aanrader ! Toen gingen we slapen. 

En dan vandaag, we werden om kwart over elf wakker en toen hadden we ontbijt gemaakt. Daarna aankleden en toen moest Nika weg :(. Toen heb ik boodschappen gedaan voor de pizza, en nu gaan we pizza eten.